OTOK MURTER,
HRVATSKA

RAČUNOVODSTVO I FINANCIJE

Vodimo poslovne knjige i izrađujemo propisane obračune i izvještaje za trgovačka društva (dionička društva, društva s ograničenom odgovornošću, javna trgovačka društva), obrte i slobodna zanimanja sukladno zakonskim propisima i standardima financijskog izvješćivanja.

IZRADA WEB STRANICA

Dobar sustav za upravljanje sadržajem (CMS) omogućuje vam održavanje vaše web stranice s lakoćom zadržavajući izgled i strukturu. Ona također pomaže vašoj web stranici da traje duže i povećava vaš povrat ulaganja.Joomla! može biti pravi CMS za vašu web stranicu. Za više informacija, kontaktirajte stručnjaka za razvoj web-a već danas

FISKALIZACIJA I FISKALNE BLAGAJNE

Za vas nudimo usluge vezane za sve fiskane blagajne i podešavanje istih za rad, također ako je i potrebno radimo obuke i ako ste naš klijent onda vam nudimo blagajnu i rad na našem sustavu

ON-LINE MARKETINŠKE KAMPANJE

S obzirom da na internetu postoji velika konkurencija ali i niz mogućnosti, nudimo vam marketing na internetu – koji se primjerice putem GOOGLE i FACEBOOK oglašavanja u smislu rezultata i troškova mogu pratiti, do najsitnijih detalja, do zadnjeg klika, impresije i lipe, a omogućavaju bolje pozicioniranje, veću, bolju i ciljanu posjećenost stranice!

TREBATE INFO
ILI SAVJETE

NAZOVITE NAS SLOBODNO

+385(0)916056709

SVAKIM DANOM
OD 8:30 AM DO 14:00 PM

TREBATE POMOĆ
INFORMATIČKE USLUGE

KOME PRUŽAMO INFORMATIČKE USLUGE? - MALA I SREDNJA PODUZEĆA - GRAĐANSTVO KOJE INFORMATIČKE USLUGE PRUŽAMO?

Pročitaj više

RAČUNOVODSTVO I FINANCIJE OTOK MURTER HRVATSKA Zašto odabrati RIF ČALETA? - Stručnost i profesionalnost – na koju se možete uvijek osloniti! - Znanje i iskustvo – dugogodišnje bavljenje računovodstvom, osobno poduzetničko iskustvo, kao i suradnja s vrhunskim i iskusnim računovodstvenim stručnjacima omogućuje nam razumijevanje i temeljito poznavanje funkcioniranja gospodarskog, financijskog i poreznog sustava - Individualan pristup - prema svakom klijentu uvažavajući i vodeći računa o specifičnosti njegovog poslovanja - Pravovremenost - u obavljanju računovodstvenih usluga kao i pravovremenost informiranja poduzetnika u svezi svih za njega važnih novosti ili izmjena - Posvećenost – svakom našem klijentu odnosno njegovom poslovanju posvećujemo se u potpunosti s posebnom pažnjom i brigom - Dostupnost – možete nas kontaktirati u svakom trenutku osobno u uredu u Murteru, telefonski ili pak elektroničkim putem - Pouzdanost - aktivno surađujemo za potrebe pregleda Poreznog inspektorata - Suvremenost poslovanja – korištenje najmodernijih tehnologija odnosno software aplikacija u obradi i arhiviranju podataka, te elektronička povezanost s nadležnim institucijama - Povoljnost – uz prihvatljiv cjenik računovodstvenih usluga, potom praćenje zakonodavstva u svrhu ušteda u vašem poslovanju te našu laku dostupnost, omogućujemo vam uštedu vašeg novca i vremena - Tehnička podrška - naše poznavanje IT tehnologija omogućuje vam i shodno potrebi informatičku podršku vašem poslovanju - Zaštita podataka – strogo poštivanje privatnosti poduzetnika i njegovog poslovanja

Poduzetnici početnici

Poduzetnicima početnicima, novoosnovanim firmama i obrtima odnosno svima koji tek započinju s gospodarskom djelatnošću posvećujemo posebnu pažnju i brigu olakšavajući im nedoumice i brige vezane uz same poduzetničke početke osnivanja djelatnosti, početka poslovanja i realizacije poduzetničkog projekta. Naša podrška je u tom smislu potpuna, a sve započinje sa savjetodavnim razgovorom putem kojeg pomažemo utvrditi ključne kategorije

Knjigovodstvo

Kompletno vođenje poslovnih knjiga: dnevnik i glavna knjiga, knjige ulaznih i izlaznih računa, knjiga blagajne, salda konta kupaca i dobavljača. Vodimo analitičke evidencije i druge pomoćne knjige, evidenciju dugotrajne imovine, osnovna sredstva s obračunom amortizacije, materijalno knjigovodstvo, robno knjigovodstvo, salda konti , knjige putnih naloga.

Web stranica

Kompletna izrada web stranica Joomla CMS sistemom izrade stranica i SEO optimizacija u cijeni izrade u kojoj vam uz instalaciju i postavljanje Joomla platforme nudimo i dodatne stvari koje u startu znače za vas mnogo toga a također i za vaše poslovanje jer vam nudimo gotovi Joomla sustav izrade stranica koji garantira poslovni uspjeh.

Rješenja

Tehnologija Sinkronizacija

Nisu rijetki slučajevi gubitka podataka, bilo da nestanu, izgube se, oštete ili ih slučajno obrišete, a nemate kopiju. Davno su prošla vremena u kojima je za potrebe razmjene podataka bio nužan fizički kontakt. Danas je dovoljno posjedovati servis i uz par klikova razmjeniti sve željene informacije s drugom stranom. Ovakva razmjena podataka pokazala se vrlo korisnom osobito u poslovnom okruženju. Višak nepotrebne papirologije sada može biti zamijenjen jednostavnijim i bržim rješenjem. Sve što Vam je inicijalno potrebno su dva (ili više) računala i svi Vaši podaci mogu pravovremeno i bez puno muke stići do željenog mjesta. Dakle, podaci se mogu razmjenjivati između dva i više računala u realnom vremenu i biti jednostavno dostupni.

Pogledaj video

Naša misija

Naša misija je omogućiti prosperitet svim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima, iznajmljivačima i pružateljima smještaja te ostalih usluga u turizmu, kao i svim našim klijentima s područja otoka Murtera, okolnih mjesta i s područja čitave Šibensko-kninske županije, putem našeg kvalitetnog računovodstvenog servisa, savjetovanja i informatičke podrške!

Start NOW

O nama

Mi smo društvo sa velikim iskustvom stečenim na raznim poslovima: knjigovodstvo, izrada web stranica, fiskalizacija izrada i pomoć pri programima. Sve smo ujedinili i nudimo pomoć svima da započnu ili nastave uspješan posao samostalno.

BRUNO ČALETA
Direktor

NAŠI PARTNERI